Our International and Special Conventions

Në kohët e lashta festat vjetore dhe mbledhjet e tjera për adhurim forconin marrëdhënien e shërbëtorëve të Perëndisë me Të dhe ishin raste të gëzueshme.–Dalja 23:15, 16; Nehemia 8:9-18.

Në kohët moderne, kongreset vjetore rajonale u sigurojnë Dëshmitarëve të Jehovait freskim për besimin e tyre dhe inkurajim bashkë me shoqëri të gëzueshme të krishtere. Kongreset speciale në vende të ndryshme lënë një dëshmi të shkëlqyer, japin mundësinë për të parë natyrën ndërkombëtare të organizatës sonë dhe dhurojnë një shije të jetës në botën e re.

Jemi të lumtur të prezantojmë qytetet mikpritëse të kongreseve ndërkombëtare 2019.

Kongresi

2020

Finlandë
Helsinki

Nigeri
Abuja

Nikaragua
Managua

Paraguai
Asuncion

Republika Çeke
Pragë

Republika Domenikane
Santo Domingo

Togo
Lome

Zvicra
Zyrih

2019

Afrikë

Afrikë e Jugut
Johanesburg

Amerikë

Shtetet e Bashkuara
Atlantë

Argjentinë
Buenos-Ajres

Shtetet e Bashkuara
Fenix

Ekuador
Guajakil

Shtetet e Bashkuara
Hjuston (Anglisht)

Shtetet e Bashkuara
Hjuston (Spanjisht)

Shtetet e Bashkuara
Majemi (Anglisht)

Shtetet e Bashkuara
Majemi (Spanjisht)

Meksikë
Monterei

Brazil
San-Paulo

Shtetet e Bashkuara
Shën-Luis

Kanada
Toronto

Azi

Filipine
Manilë

South Korea
Seul

Evropë

Greqi
Athinë

Gjermani
Berlin

Logo_A

Danimarkë
Kopenhagen

Portugali
Lisbonë

Spanjë
Madrid

Francë
Paris

Holandë
Utreht

Poloni
Varshavë

Paqësor

Australi
Melburn